Wie zijn we

Welkom bij het Swinnenbos,

Een verblijfspark voor kampeerders door kampeerders uitgebaat. Op dit moment is Het Swinnenbos nog een verblijfspark maar ons grote doel is om zo snel mogeijk uit te groeien tot een gezellige familie camping.

Sinds februari 2021 zijn we de trotse eigenaars geworden van de recreatiegrond aan de Heide 37 te Molenstede (Diest). Vroeger beter bekent als Camping 'De Stille Kempen', die is opgericht in 1970. Vele jaren bruiste De Stille kempen, maar tot grote spijt van alle kampeerders en de mensen uit de buurt, is de camping de laatste jaren erop achteruit gegaan. Vele kampeerders vertrokken, weinig buurtbewonders kwamen nog langs.

Om de negatieve spiraal te stoppen en opnieuw met een propere lei te kunnen beginnen, hebben we, als nieuwe uitbaters, ervoor gekozen om de naam te veranderen naar Het Swinnenbos. Hopelijk mogen we er snel opnieuw het woordje 'camping' voorzetten. De nieuwe naam, visie en herindeling van de plaatsen zorgt meteen voor een nieuwe wind over de camping.

Met veel enthousiasme zijn we van dag 1 gestart met het uitvoeren van onze visie, waaronder ook een herindeling, opruimen en opfrissen van de plaatsen. Zo hebben we ervoor gekozen om onze vaste kampeerder samen te zetten, zodat we ruimte creëren voor trekcaravans, mobile homes en een ruimte voor verhuuraccomodaties (zoals stacaravans en glampingtenten).
 

Wie zijn wij?

Zoals eerder al vermeld zijn we kampeerders in hart en nieren. We hebben onze ervaring met de paplepel meegekregen. Zo gingen we elke grote vakantie met de caravan onderweg naar Spanje en verbleven als vaste kampeerders met onze stavcaravan op een camping in de Antwerpse Kempen.

En zo is ons avontuur dan ook gestart. Linda en Stefaan (koppel rechts op de foto boven) namen de moeilijke beslissing (Linda stond 54 jaar op dezelfde camping) om te verhuizen naar een andere camping in Vlaanderen. Zo zijn ze 'per ongeluk' in Molenstede terecht gekomen en waren ze op slag verliefd op de charme en gezelligheid die het Swinnenbos uitstraalt. Ook de rust in de bosrijke omgeving en de talloze fiets- en wandelroutes vielen hen meteen op.

Met dit verhaal vertrok ze terug huiswaarts en maakte ze dochter Sigrid met partner Michael (koppel links op de foto boven), zoon Stig (rechts op de foto onder) en neef Djino (links op de foto onder) ook heel benieuwd naar de mogelijkheden.

En zo geschiedde.
 

Wat mogen jullie van ons verwachten?

Onze ervaring als kampeerders en onze professionele achtergrond in het onderwijs, animator, leger en vertegenwoordiging zorgen voor de ideale mix om iedereen met open armen te ontvangen bij de aankomst, in 't CanTinneke en bij onze talloze activiteiten voor jong en oud.
 

We heten u van harte welkom in onze groene oase van rust en plezier

Cookie instellingen