Jaarplaats

Met trots presenteren wij onze 49 jaarplaatsen op gezellige familiecamping gelegen te midden van prachtige natuur en rustgevende omgeving. Waardoor wij ons kunnen profileren als een kleinschalige en hechte gemeenschap waar families en kampeerliefhebbers zich thuis voelen.

Onze camping verwelkomt kampeerders van midden maart tot midden november, waarbij we elke bezoeker met open armen ontvangen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een breed scala aan activiteiten, waaronder gezellige barbecue-avonden, georganiseerde wandel- en fietstochten, en leuke spelletjes voor het hele gezin. Er is altijd wel iets te doen voor jong en oud!

Bij Camping Het Swinnenbos hechten we veel waarde aan hygiëne en comfort. Ons sanitair gebouw wordt dagelijks grondig schoongemaakt en onderhouden, zodat onze gasten altijd kunnen genieten van een frisse en aangename omgeving. 

Wat onze camping echt bijzonder maakt, is de hechte gemeenschap van vaste kampeerders die door de jaren heen als familie zijn geworden. Samen delen we mooie momenten, creëren we herinneringen en bouwen we aan blijvende vriendschappen die een leven lang meegaan.

Indien u geïnteresseerd bent in een jaarplaats op onze camping, nodigen wij u graag uit om een ​​afspraak te maken voor een rondleiding. Op deze manier kunt u onze faciliteiten en de sfeer op de camping zelf ervaren voordat u een beslissing neemt. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te verwelkomen en u alles te laten zien wat Camping Het Swinnenbos te bieden heeft!

Wij kijken er naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen op onze prachtige camping, waar u kunt genieten van rust, gezelligheid en onvergetelijke momenten te midden van de natuur.

We hebben 3 verschillende jaarplaatsen:

  • Blauwe plaatsen: < 140m²
  • Rode plaatsen: tussen 140m² en 170m²
  • Groene plaatsen: > 170m² (enkel voorbehouden voor kampeerders met een sta caravan)

Inbegrepen per perceel:

  • CEE elektriciteitsaansluiting (10 ampère)
  • 1 gemotoriseerd voertuig toegelaten op de plaats zelf
  • Alle personen binnen het gezin (die nog thuis wonend zijn)

Onze plaatsen zijn nog niet voorzien van water en riolering.

Wilt u graag meer informatie over onze prijzen of een bezoek plannen? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen naar info@hetswinnenbos.be of bel ons op het nummer 0498/69.42.77. We staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw verblijf bij Camping Het Swinnenbos. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Zoek & Boek

Kom je ook kamperen bij ons op de camping? Kies een luxe Glamping Tent, Camperplek, losse kampeerplaats of een plekje op onze tentenweide rond de vijver.🤩

Maak een reservering
Cookie instellingen