Receptie

Waar bevindt zich de receptie?

Onze receptie bevindt zich aan de ingang van de camping, aan de linkerkant bij de slagboom. We heten u daar graag welkom en helpen u met al uw vragen en behoeften tijdens uw verblijf.

Hoe werkt onze receptie?

Onze receptie is niet altijd bemand, maar er staat altijd iemand van ons team paraat om u te helpen. Als de receptie gesloten is, hangt er een telefoonnummer uit dat u kunt bellen voor inchecken of informatie. We streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Hier kunt u ook terecht voor vragen over de regio, wandel- en fietsroutes, en meer.

Hoe kan ik inchecken?

Bij aankomst vragen we u vriendelijk om eerst langs onze receptie te gaan voor het inchecken. U kunt het inchecken ook vooraf regelen, door onze app te downloaden. In deze app kan u zich aanmelden  Indien u dit al heeft gedaan, heeft u een code ontvangen voor toegang tot het kampeerterrein en het sanitair gebouw.

Bij aankomst kunt u uw voertuig parkeren in de wachtzone en zich melden bij de receptie. Inchecken is mogelijk vanaf 14u. Als u eerder gebruik wilt maken van uw kampeerplaats, vragen we een supplement van € 5,- extra, op voorwaarde dat uw gereserveerde plaats beschikbaar is.

Wat moet ik doen als mijn verblijf ten einde is gekomen?

Bij vertrek vragen we u vriendelijk om uw kampeerplaats netjes achter te laten en uw afval in de juiste gesloten vuilniszak te deponeren op de daarvoor bestemde plaats. Vergeet niet om ons op de hoogte te brengen van uw vertrek. We verzoeken u vriendelijk om het uitcheckuur van 11:00 uur te respecteren.

Indien u later op de dag wenst te vertrekken, vragen we een supplement van € 5,- extra, op voorwaarde dat uw plaats niet verder gereserveerd is na uw vertrek. Dit kan ter plaatse worden besproken.

Betaling van uw verblijf

Jaarplaats / seizoensplaats

Onze residentiële kampeerder ontvangen een factuur bij aanvang van het seizoen of wanneer ze hun kampeerperiode starten. Zij worden vriendelijk verzocht om deze factuur  binnen de 30 dagen te betalen.

Trekcaravan / camper / tent

Indien u gereserveerd heeft via onze Zoek & Boek is uw betaling vooraf volledig betaald. Indien dit nog niet gebeurt is kan u het resterende gedeelte betalen aan de receptie. Bi voorkeur bij aanvang van uw verblijf.

Let op!!! Betalingen ter plaasten op onze camping zijn enkel mogelijk via:
 

Cash Payconiq

Zoek & Boek

Kom je ook kamperen bij ons op de camping? Kies een luxe Glamping Tent, Camperplek, losse kampeerplaats of een plekje op onze tentenweide rond de vijver.🤩

Maak een reservering
Cookie instellingen