Onze petanque velden

Ontdek Onze Petanquevelden

Op Camping Het Swinnenbos zijn twee petanquevelden aanwezig, waar onze gasten vrij kunnen spelen en genieten van dit gezellige balspel. Petanque is een populaire activiteit die door jong en oud wordt gewaardeerd, en onze velden bieden de ideale gelegenheid om samen te komen en te genieten van een ontspannen potje petanque.

Naast vrij spelen worden er op onze terreinen ook regelmatig kampioenschappen en toernooien georganiseerd, waar spelers de kans krijgen om zich te meten tegen elkaar en hun vaardigheden te tonen. Deze evenementen zorgen voor een gezellige en competitieve sfeer op onze camping, waar gasten elkaar kunnen uitdagen en samen kunnen genieten van sport en plezier. Wil je weten wanneer of hoe je kan deelnemen? klik dan hier

Daarnaast neemt Camping Het Swinnenbos ook deel aan de Haaglandse Petanque competitie, een gezellige competitie waarin teams van verschillende café's en verenigingen tegen elkaar strijden. De thuiswedstrijden vinden plaats op maandagavond. Wil je weten wanneer we thuisspelen? klik dan hier.

Of u nu een ervaren petanquespeler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en gezellige activiteit om samen met vrienden en familie te doen, onze petanquevelden staan altijd voor u klaar. Kom langs en ontdek het plezier van petanque op Camping Het Swinnenbos!

 

 

Zoek & Boek

Kom je ook kamperen bij ons op de camping? Kies een luxe Glamping Tent, Camperplek, losse kampeerplaats of een plekje op onze tentenweide rond de vijver.🤩

Maak een reservering
Cookie instellingen