Met de tent

Camping Het Swinnenbos biedt een prachtige tentenweide rondom de vijver, waar je jouw tent kunt opzetten en je materiaal kunt organiseren voordat het echte genieten begint. Het grasrijke gebied zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer, perfect voor een rustig verblijf in de natuur.

Op deze plekken rond de vijver komen veel doortrekkers te voet of met de fiets. Deze plekken zijn speciaal voorzien voor maximaal 3 personen per tent, waardoor ze ideaal zijn voor individuele reizigers of kleine groepen die onderweg zijn.

Van midden maart tot midden november staan wij klaar om onze kampeerders met open armen te verwelkomen. Of je nu alleen reist, met je gezin of met vrienden, wij bieden een gastvrije omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen.

Wij kijken er nu al naar uit om je te mogen begroeten op onze camping en samen mooie herinneringen te creëren. Tot binnenkort bij Het Swinnenbos!

Inbegrepen per tent:

  • 1 persoon inbegrepen
  • 1 tent max. 3 personen
  • Mogelijkheid tot 1 gemotoriseerd voertuig op een van de parkingplaatsen binnen de camping.
  • Optioneel: elektriciteitsaansluiting (6 ampère) mits toeslag.

Zoek & Boek

Kom je ook kamperen bij ons op de camping? Kies een luxe Glamping Tent, Camperplek, losse kampeerplaats of een plekje op onze tentenweide rond de vijver.🤩

Maak een reservering
Cookie instellingen