Bingo avond

19 april 2024 om 20:30

Camping Het Swinnenbos - `t CanTinneke , Heide, 37-39 , 3294 Molenstede (Diest)

Verlang je naar een avond vol spanning, plezier en misschien zelfs een beetje geluk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Trek je geluksgetal aan en sluit je aan bij onze bruisende Bingo Avond, waar gezelligheid en prijzen hand in hand gaan.

Om 20u30 schieten we van start met het geluid van rinkelende bingoballen en de opwinding van de zoektocht naar de winnende nummers. Neem plaats in onze sfeervolle ruimte en bereid je voor op een avond vol verrassingen en entertainment.

Elke kaart kost slechts €1,50, dus waarom zou je niet wat extra kansen kopen? Speel mee voor een lijn, vervolgens twee lijnen in één blok en als klap op de vuurpijl voor een volledige blok! Met fantastische prijzen en een spannende sfeer, is er geen betere plek om je geluk te beproeven dan bij ons.

Of je nu een doorgewinterde bingospeler bent of gewoon op zoek bent naar wat ontspanning en gezelligheid, onze Bingo Avond is voor iedereen! Laat je meeslepen door de opwinding terwijl je strijdt om fantastische prijzen en geniet van het samenzijn met mede-campinggasten.

Dus pak je dabber, streep die nummers af en maak je klaar voor een onvergetelijke avond bij Camping Het Swinnenbos. Tot ziens aan de bingotafels!

Zoek & Boek

Kom je ook kamperen bij ons op de camping? Kies een luxe Glamping Tent, Camperplek, losse kampeerplaats of een plekje op onze tentenweide rond de vijver.🤩

Maak een reservering
Cookie instellingen